maanantai 7. huhtikuuta 2014

Pilot of the storm who leaves no trace

 Ettei blögin nimi vaivu unholaan on hyvä välillä palata juurilleen. Tein pipon. Pitkästä aikaa.
Pitäisi tehdä vielä lisää pipoja koska:
a) Minulla on vain muutama pipo ja niistäkin puolet liian paksuja näin kevään korvilla
b) Pipo näkyy koska Hampurista ostin kahdet kuulokkeet, nappiversiot ja tavalliset
c) Nappikuulokkeet ei pysy muuten. Tai siis kyllä ne pysyy ilmankin mutta vähän hankala olla pitkiä aikoja täysin liikkumatta.

Malli nimeltänsä Raituli ja se löytyy jos osaat käyttää Googlea tai vastaavaa hakukonetta. Itse bongasin ohjeen eräästä blogista. Nyt en muista blogin nimeä, mutta muistan kommentoineeni sinne. Lankana tähän käytin harmaat mummolankaa jota meni n.20g ja Chasing Snakeseista  ylijäänyttä ihanan ihanaa Handun Kashmirlankaa. Handua jäi vielä 20g, jämäsukka? Jämäpipo? Jämäjoku?
Itseasiassa oon miettinyt että tekisin jämäpipon. Raverlystä bongasin jonkun hienosti keksimän Pii-sukan. Raidalliset sukat jotka raidoitetaan 3,1,4,1,5,9 jne. Mahtava idea! Ensimmäinen nollakin taitaa tulla vasta joskus kolmannenkymmenennen numeron kohdalla..tai jotain..

Tänään postimies toi mun lagat. Iih. Saksasta asti. Ihan perus 75/25 sukkalankaa. Värit on niin herkut. En suosittele nettikauppaa kovin malttamattomille ihmisille. Näiden toimitus kesti lähemmäs kolme viikkoa. NOJOO, jos ihminen tilaa langat jonain muuna päivänä kun perjantaina. Mun pitääkin tehdä tieteellinen tutkimus ja tilata langat maanantaina. Tieteen nimissä on nyt tehtävä toinen tilaus!

ps. Parasta nyt:
Oikeestan koko AM levy, tänään iskee tämä:
If you like your coffee hot, let me be your coffee pot

1 kommentti:

  1. Söpöjä lankoja!
    Miten se onki niin että niitä pipoja on aika liian vähän, mihin ne oikeen karkaa...

    VastaaPoista